maanantai 27. kesäkuuta 2011

Eläimiä, haaveilua ja sitä rataa

Ei varmasti liene kenellekkään jäänyt epäselväksi, että mä rakastan eläimiä :) No, yhtä paljon niitä rakastaa mun sisko Heidi. Meillä on meidän mussukat, eli ne 5 degua / torvimyyrää, mutta Heidiin on iskenyt taas eläinkuume :D Viimeksi eläinkuumeen tuloksena Heidi osti koiran, joka jouduttiin myymään eteenpäin, koska Heidi on allerginen eläimille ja kyseinen koira oli jo pentuna iso. No kaikki päätty hyvin, koska koira sai hyvän perheen, mutta ehkä ajatus ei ollut ihan loppuun asti mietitty ;)
Heidi oli eilen Sellossa ja kävi sielä Faunattaressa, jossa hän iski silmänsä kanarianlintuun :D Hän ilmoitti miehelleen, Allulle, haluavansa kyseisen linnun synttärilahjaksi. No, tänään Heidin ja Allun huoneesta kuului: "Sara, tuu kattomaan!!" Menin sinne ja seuraava kommentti oli "Kato ny tätä nassua. Eikö oo söpö!" :D Seuraavaksi tuli kuinka kyseinen lintu ei pidä minkäänlaista "meteliä", vaan välillä kaunista laulua. "Mä haluan tälläsen". Kaikki jotka Heidin tuntee, tietää, että pian se on menoa :D Saa nähdä koska meille sitten tupsahtaa tuollainen söpö keltainen lintu xD Tosin, rahanpuute saattaa hieman lykätä kyseistä hankintaa..
No, kattokaa nyt sitten tätä nassua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)