torstai 23. kesäkuuta 2011

Espoontorilla ja Ikeassa

Pikkumyy kassi Postista 16,90€
Tänään olikin aikainen herätys, kun piti mennä lääkäriin. Matkalla meitä alko Heidin kans naurattamaan ihan hirveästi, ku bussiin tuli mies, joka söi purkkaa. En oo ikinä kuullu, et kukaa söis niin lujaa purkkaa :D Kauhea ääni, niin että varmaan kuulu lappiin asti! Meille tuli tietenki kamala kikatuskohtaus.. Bussikuski pysähty valoissa ja mulkkas taustapeilistä vihasena. Minkäs sille voi jos naurattaa?? :D

Lääkäristä päästyäni kiertelin Heidin kanssa Espoontorilla josta lähdettiin sitten myöhemmin (Espoon) Ikeaan. Espoontorilta ostin hienon muumikassin, mitä oon jo pitkään himoinnu :D Sit sielä oli taas se korukauppias, niin ostin siltä kahdet korvikset. Tarjoustalosta ostin kynsiviilan ja jotain jalkarasvaa.

Jalkavoide oli jtn yli 8€ ja kynsiviila 1,50€

Korvikset 3€

Korvikset 1,50€
Ikeassa tuli taas vähän osteltua :D Tarkotus oli ostaa vaan kattila ja seinätarra, mutta ostinkin niiden lisäksi vielä peiton, henkareita, vaatetarra-jutun, sateenvarjon ja "mummokärryn" :D Mummokärry on siis sellanen kärry, millä mummot vie ostoksiaan. Tiedän kyllä että ne on mummojen suosimia, mutta mua ei kiinnosta vaikka muut naurais mulle ku kuljen sellasen kanssa :) Se on ERITTÄIN kätevä ja antaisin sen keksijälle 10 pistettä ja papukaijamerkin ;) Ei tuu kädet kipeeksi, eikä selkä. Jaksaa tuoda kaupasta kerralla enemmänkin maitoja sun muita painavia juttuja :) Mun edellinen mummokärry ei ollu yhtä hieno ku toi minkä ostin ;)

Sateenvarjo oli normaalisti 3,95€, mutta Family Cardilla 1,95€

Mummokärryn oikea hinta oli 24,90€, mutta Family Cardilla sain sen 9,90€

Henkarit makso 1€, seinätarra 9,90€, vaateharja 1€ ja kattila/paistinpannu 19,90€

Tällänen siitä seinätarrasta pitäis tulla..

Seinätarra paketissa

Kattila 19,90€

Peitto tais kans olla tarjoukses, en muista oikeaa hintaa, mut nyt se oli 2,95€
Ennen shoppailua käytiin Ikean ruokalassa syömässä. Tosin nyt toivoisin ettei oltais käyty :P Otin jotain broilerinfileetä ja kasvispastaa ja täytyy kyllä sanoa, että oli melkonen pettymys :/ Makso 5,50€ ja jopa kouluruuat maistuu paremmalta ku se! En kyllä mee enää ikinä syömään Ikean ruokalaan, koska oon ennenki ottanu sieltä jtn ja se oli pahaa.

Broilerinfilee ja kasvispasta 5,50€. En tykänny yhtää! 
Ku päästiin kotiin ja katoin postilaatikkoon, sielä lojui paketti :) Sain netistä tilaamani hopeiset korut. Kahdet hopeiset sydän korvikset ja hopeinen kaulaketju joka on 50cm pitkä :) Ja kaiken ton ja vielä toimitusmaksut päälle, sain alle 24€:lla. Aika halpaa, ku ne on oikeaa hopeaa :)

Kaulaketju, 50cm, hopeaa 10,85€

Pienemmät korvikset 4,05€ ja isommat 4,59€, molemmat on hopeaa ja zirkonia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)