keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Tuomarilasta pyörällä kotiin

Siinä ne meidän pyörät lepäs lokakuusta asti :D
Jei, pyörät oli tallella ja suht hyvässä kunnossakin :) Lähdettiin matkaan 18:45 Tuomarilasta ja ajettiin Espoon keskuksen kautta. Pysähdyttiin matkalla S-marketiin ostamaan juotavaa ja jatkettiin sitten matkaa. Perille kotiin päästiin 20:15, eli aikalailla 1½h meni. Matkaa oli yhteensä n. 10km. Täälä Espossa ku pyöräilee, tulee usein ikävä Etelä-Pohjanmaata, missä ei pahemmin mäkiä näy. Täälä on ylämäkiä enemmän ku laki sallii :D Olipas kiva pitkästä aikaa pyöräillä :)

Vähän on ruostetta mun pyörässä (lähempi pyörä), mut muuten on hyvässä kunnossa :)
Ai niin ja onnistuin siinä ennen ku lähdettiin, ostamaan Espoontorilta hienon korun 8) Oli pakko, koska korulla oli hintaa VAAN 3€, se on pinkki ja lisäksi se (malli) on aivan selvästi tehty meidän mussukoista, eli deguista :D Koru siis oli ku suunniteltu mulle ;) ja mun kukkarolle :D

Tää on vaan niin söpö :)

2 kommenttia:

  1. onneks oli tallessa ja hyvässä kunnossa. pelkäsin jo että ne on viety kun siellä päin on tapana yleensä rikkoa ja viedä kaikki

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Samaa meki pelättiin! Ne oli kuitenki niin kauan sielä ja Espoossa on muutenki ollu tänä keväänä tosi paljon pyörävarkaita, joten aivan hyvin ne olis voitu varastaa tai rikkoa. Mut hyvä ettei oltu tehty kumpaakaan :)

    *Lumi*

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)