maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pohojanmaan reissuÄiti ja isä tuli meille sunnuntaina 17.päivä ja keskiviikkona lähdettiin Heidin kanssa äidin ja isän kyydissä Pohojanmaalle, eli Peräseinäjoelle :D Oli tosi kiva reissu :) Torstaina mentiin käymään Seinäjoella viemässä mun tädille lahjaa, joka oli tarkoitus laittaa postilaatikkoon, koska ei haluttu häiritä heitä (tätiä ja hänen perhettään), mutta lahja ei mahtunutkaan postilaatikkoon, joten soitettiin ovikelloa ja annettiin lahja suoraan tädille :) Täti käski meidät kylään ja niin me jäätiin sinne. Oli erittäin ihana nähdä tätiä ja hänen perhettään pitkästä aikaa! Lahjaksi annoin kirjan, mihin oon reilun vuoden ajalta kerännyt erilaisia piristäviä ja hauskoja lehtileikkeitä lehdistä.


Matkalla takasin P-joelle, me kierreltiin autolla vähän sielä täälä ja kuvailin hevosia ja lampaita :D

Perjantaina mentiin Heidin kanssa Keskiselle. Sieltä tulikin sitten ostettua kaikenlaista :D Ostin mekon, hiusväriä, tietsikkaan mikin, paidan, karkkia, Step up 3 dvd:n, hammasharjan ja toilettilaukun. Ostettiin myös Mikaelille syntymäpäivälahja, koska hän täyttää 2-vuotta. Ostettiin sellainen legon lentokone :DLauantaina mentiin mun hyvän ystävän Teresen luo katsomaan eläimiä ja moikkaamaan Tereseä ja mun toista hyvää ystävää Merjaa. Oli ihana nähdä heitä pitkästä aikaa, sillä en ole nähnyt heitä piiiiiiiitkään aikaan. Rupateltiin, katseltiin eläimiä ja mä otin tietenkin kuvia ;D Sen jälkeen jatkettiin matkaa äidin ja isän kanssa Seinäjoen Prismaan. Äiti ja isä osti Mikaelille lahjaa ja me Heidin kanssa (tietenkin) jäätiin naisten vaatteiden alennusmyyntiin katselemaan mitä sielä on :D No, tottakai mä löysin sieltä itselleni paidan 8)

Sunnuntaina lähdettiin Tampereelle Heidin, äidin ja isän kanssa viettämään Mikaelin, eli mun kummipojan, 2-vuotis synttäreitä. Kuvasin siinä samalla kummipoikaa ja heidän kissaansa Nuppua. Molemmat on niin ihania yksilöitä :) Tottakai kummipoika on ihanampi ;) 

Sieltä sitten lähdettiin Heidin kanssa lähijunalla kohti Helsinkiä. Junamatka kesti 2h ja kun saavuttiin Helsinkiin, huomattiin, että sielähän oli kamalasti hevareita, koska vkl oli ollut Tuska festarit. Nukuin koko Pohojanmaan reissun ajan huonosti, koska nukuin Heidin kanssa samassa sängyssä ja Heidi ahdisti mut pyllyllään seinään kiinni johon tietenkin heräsin. Huonosti nukutun loman jälkeen mun oli tosi vaikeeta olla Helsingissä, missä siis mentiin "steissiltä" Kamppiin metrolla ja Kampista bussilla kotiin. Oli tosi lähellä etten saanut paniikkikohtausta, mutta kiitos Jumalalle, en sitä saanut :) Bussipysäkiltä käveltiin vesisateessa kotiin. 
Kotona juoksutettiin heti Darinia ja sen jälkeen tyttöjä, koska ne raasut ei olleet saaneet juosta melkein viikkoon. 


Oli erittäin ihana loma ja oli ihanaa kun sai olla niin paljon äidin ja isän kanssa! Mulla on maailman parhaat vanhemmat <3 Tottakai ikävä iski heti kun lähdettiin junalla Tampereelta :( mutta toivottavasti nähdään äidin ja isän kanssa taas pian :)


Laitan kuvia sitten ku pystyn niitä lisäämään :) Hyvää kesää kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)