maanantai 11. heinäkuuta 2011

Raha ei tuo onnea, muttei sen puutekkaan!


Joskus väkisinki miettii, miten paljon helpompaa elämä olis, jos olis rahaa.. Raha ei tuo onnea, mutta eipä se ainainen kituuttaminenkaa mua kovin paljon onnellisemmaksi oo tehny.

Oon usein miettiny sitä, et miks ihmiset, joilla on rahaa, pitää siitä kynsinhampain kiinni, mut sit ne, joilla on vähän rahaa, antaa vähästään. No suurempi siunaushan siinä on, jos antaa vähästään, mutta eikö olisi loogisempaa, et ne joilla rahaa on, auttais niitä joilla sitä ei oo?


Sitte oon usein miettiny, et miks kaikki merkit (vaate-/kenkä-/urheiluväline-merkit) antaa ilmaseksi tuotteitaan julkkiksille, joilla kyllä olis rahaa ostaa niitten tuotteita muutenki. Samoin ku julkkikset usein saa alennusta vaan siksi, että on julkkiksia. Entä ihmiset, jotka esimerkiksi tekee töitä paskapalkalla, joutuu elättämään perheitään tai yksinhuoltajat, joiden rahat menee ruokaan sun muuhun tarpeelliseen. Eikö sellanen ansaitse ilmasia tavaroita, alennusta tai hemmottelua koska ne ei elä julkisesti kaikkien nähden? Eikö nimenomaan sellaset ansaitsisi alennuksia, koska niillä ei oo muuten rahaa ostaa itselleen mitään?Mä en kai koskaan oikeen tajua tätä maailmaa, koska mun mielestä on niin tyhmää antaa sellaselle, jolla jo on! Eihän ylensyöjä tarvi ruokaa, vaan nälkänen. Tai rikas vuokrarahaa, koska sillä on mistä maksaa! Nehän sitä rahaa tarvii, joilla sitä ei oo! Rikas ei oo kiitollinen enää oikeen mistään, mutta köyhä kiittää jokaisesta leivästään! Sanonpa vaan, että musta kaikkien, joilla rahaa vähänki enemmän on, pitäis auttaa niitä, joilla sitä ei oo! Suurimpana tietenki tulee mieleen kansanedustajat, mutta eihän ne kansan asiaa aja, vaan omaansa!Miettikää miten paljon paremmin Suomen asiat olis, jos kansanedustajat sais samanlaista palkkaa ku kaikki muutki, eikä joka neljäs vuosi korottaisi palkkaansa. Ja kaikki se raha, mikä nyt menee kansanedustajille, annettais köyhille..

Suom. Lähimmäinen auttaa lähimmäistään


Yks mun suurimmista unelmista on se, että sais kivan työn mistä sais sen verran rahaa, et sais kaikki laskut, vuokrat, kaiken tarpeellisen ja välillä tarpeettomanki maksettua ja sais autettua jotain ihmistä, jonka tietää elävän rahattomana tai kituuttavan pienellä palkalla/tuella. Jos pitää silmät ja korvat auki ja kattoo ympärilleen, niin kyllähän sellasia ihmisiä näkee joka puolella...

Älä lopeta välittämistä!


Pyytäisin teiltä, rakkaat lukijat, että katsokaa ympärillenne ja nähkää mitä sielä tapahtuu. Jos joku tarvitsee apua, niin auttakaa jos pystytte! Jos sä autat, niin taatusti suakin autetaan jos sä joskus tarvitset apua :) Rakastakaa lähimmäistänne niinkuin itseänne!

Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)