perjantai 21. lokakuuta 2011

Uutta, uutta ja uutta

Eilen mun takki saapui Valintataloon, mistä menin sen korjaamaan parempaan talteen eli kotiin :D Takki oli hyvä! Jee, ei tarvi enää ettiä talvitakkia!! Eli valkoinen pitkä toppatakki karvareunushupulla. Hintaa jäi alennuksien jälkeen 70€, sis. 4€ postituskulut. No, tänään sitten hain Helsingin Silmäasemalta, myös mun uudet kakkulat :D Ne on mulla nytkin päässä, mutta näkyvyys on vielä vähä outoa, koska en oo tottunu näihin vielä. Lasit on tietenki hienot, Ralph Laurenin kehykset. Sitten kun tulin Helsingistä, sain viestin, että mun huuto.netistä huutama laukku oli saapunut postiin. Päätin sitte mennä postin kautta ja hain laukun. Laukku oli myös hyvä, nätti, söpö, ihanan värinen ja hyvän kokonen. Eli kolme kertaa JEE JEE JEE :DD Kaikki uudet jutut on ihania! Siispä kuviin niin näette ne itse :)

TÄSSÄ UUDET LASIT

TÄSSÄ VANHAT LASIT

Tässä uusi laukku

Tässä UUDET kakkulat päässä :)

Tässä VANHAT kakkulat päässä :) (ja uusi kello kädessä)

Laukku edestä

Tässä on uudet ja vanhat lasit samas kuvas.. Vanhat näyttää pienemmiltä, muttei oo.


Takki edestä huppu alhaalla..

.. takaa huppu päässä.. (ja Heidin varjo selässä) 

... takaa huppu alhaalla...

... ja vielä edestä huppu päässä. (huomatkaa myös uus laukku!!)

Vähä ihmettelin ku löysin noin pitkän ohjeen takista :D

Tässä se roikkuu :D

2 kommenttia:

  1. Aivan syötävän väriset lasit <3 Oioi. Ja tuo laukkukin on niin ihanan söpö :) Mätsää näköjään tosi hyvin siun kenkien kanssa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) No kauan mä niitä laseja etinki, kunnes VIHDOIN löyty samanväriset ku edelliset. Mulle ei mitkä vaan kakkulat kelpaakkaa ;) pitää olla just pinkit :D Ja laukkuaki etin monesta paikasta ja ihan merkkiliikkeistäki, mutta missää ei ollu pinkkiä, eikä keltasta :( sit löysin ton huuto.netistä :)

    *Lumi*

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)