maanantai 21. marraskuuta 2011

Lasin läpiHupsista keikkaa :D Mites siinä ny taas kävi niin, etten oo muistanu viikkoon päivittää mun blogia :P Anteeksi jälleen kerran :D No nyt päätin sitte laittaa muutaman postauksen näin peräkkäin :D

Elikkäs, tässä yks päivä huomasin, ku olin heittäny linnuille ikkunasta ruokaa, että orava oliki syömässä niitä ;D Koska se olis säikähtäny mua, jos olisin avannu ikkunan, niin jouduin ottamaan kuvia lasin läpi. Meidän keittiön ikkuna on ihanan likainen 8) joten kuvat on vähä millasia on, mutta onpa kuitenki kuvia :D Joten tässä niitä nyt on :)


Tää on epäselvä, mutta ku tää on muuten niin hauska kuva niin laitoin tänki tänne 

2 kommenttia:

  1. Aww, söpö karvapallo <3 Jännä kun pää ja häntä on ruskeat ja muuten kroppa näyttää harmaalta :D Onkohan se jotai talviväritystä..? Mie en tiedä oravista mitään...

    VastaaPoista
  2. Sitä me ollaanki naurettu, ku näyttää niinku sillä olis joku harmaa haalari päällä :D Mutta oravat on kesäisin tollasia punertavan ruskeita ja talvisin harmaita. Tässä on näköjään vielä talvikarva osittain tulematta :)

    *Lumi*

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)