tiistai 22. marraskuuta 2011

Routa talven toi

Niin se syksy on taas vaihtunu talveksi. Tai kai se talvi on täälä ollu jo vähän pidempäänki, mutta nyt vasta myönnän sen :D Pihalla oli routaa, avasin ikkunan, huomasin sen ja juoksin kamera kädessä ottamaan kuvia :D Tällästä se valokuvaus -harrastus on ;) Aina juostaan kamera kädessä pihalle ku sielä jotain mielenkiintosta näyttäis olevan :D
Kävelin yks ilta kotiin ja huomasin, että ihmiset on jo laittaneet jouluvaloja ikkunoihin ja pihoihin :) Kuten oon varmaan jo sanonutkin, niin mä rakastan jouluvaloja, koska ne piristää tätä kamalaa pimeää ja pitkää aikaa, mitä nyt eletään :P Mitä enemmän valoja, sen parempi. Ikävä kyllä mulla ei oo rahaa lähteä Amerikkaan katsomaan jouluvaloja ;D Sielä ihmiset osaa arvostaa niitä enemmän ku täälä ja laittaa niitä ihan sairaasti joka puolelle :D No, maassa maan tavalla. Suomalaiset ei oo samanlaisia ku amerikkalaiset, joten ei edes verrata tässä asiassa maita keskenään :) Tykkään mä suomalaistenkin jouluvaloista, älkää vaan luulko muuta! :) No, joka tapauksessa.. Ajattelin joku ilta kokeilla onnistunko vangitsemaan kauneimpia jouluvaloja kameraan :D En tiedä onnistuuko se, mutta aina kannattaa kokeilla :) Mutta tässä nyt teille niitä kuvia, mitä juoksin napsimaan :) ja muistakaahan laittaa niitä jouluvaloja <3 ne on ihania!

Orava (Äiti-orava) oli jouksemassa pihalla ku menin sinne..
Sille tuli niin kiire pois ku mä tulin, että se putos aidalta enneku ehti ylös asti :/ (Kuvassa putoamassa)Lehdessä on sydämen muotoinen reikä..Vähä epäselvä, mutta ku muuten niin ihanan värinen kuva..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)