lauantai 12. marraskuuta 2011

Torstaina Entressessä

Entresseen on avattu uus Emotion ja menin sinne ostaan meikkejä, kysyin myyjältä apua ja sainki sitä. Myyjä suositteli mulle Maxfactorin meikkivoidetta, joka antaa kuulemma pitkäkestoisen, peittävän ja mattapintaisen tuloksen. No, kokeillaanpa oliko myyjä oikeassa :D sitte ripsiväriksi hän suositteli Lumenen vedenkestävää ripsiväriä, jonka pitäis tuuheuttaa, erotella ja taivuttaa ripsiä. Saa nähdä onko ripsiväri hyvää :) Toivottavasti on. Sain ne ja deodorantin -15% alennuksella, koska oli ne jotkut kanta-asiakaspäivät.
Sieltä jatkoin johonki pieneen meikki-/korukauppaan, josta sain kynsisakset halvalla, hintaa jäi vaan 2,45€.
Sit käväsin kattoos olisko Sinellissä mitään mistä voisin tehdä mussukoille tonttulakin :D no, löysin jotain putkilankaa vai millä nimellä se olikaan ja 10cm sitä makso 25senttiä :D Sielä oli kyllä erittäin mukavaa palvelua :)
Lopulta kävin ostamassa mun uusiin Puman kenkiin pohjalliset Tarjoustalosta (hinta 1,70€). Ostin itse kengät jo kesällä, mutta nyt huomasin, että ne oliki vähä isot :P Nooo, pohjalliset pienensi niitä edes vähän :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)