torstai 15. joulukuuta 2011

Varaston siivous

Mun on pitäny tehdä tää postaus jo aikaa sitte, mutta jotenki vaan se on jääny :P Me siivottiin oikeesti toi varasto jo varmaan kuukausi sitte :D mutta tää postauksen tekeminen on VÄHÄ kestäny.. Meillä ei ennen ollu varastossa mitään hyllyjä, vaan kaikki lattiat oli täynnä tavaraa ja heitettiin yhteensä 4 jätesäkillistä tavaraa roskiin :D Nyt (tai siis sillon ku se siivottiin) laitettiin sinne 2 hyllyä + joku roskiksesta löytyny kirjahylly seinälle..

Heidi löysi tuolta varastosta yli 20 ELÄVÄÄ hämähäkkiä :| Ja lisäksi oli vielä kaikki kuolleet.. HUH HUH!! Järkyttävää! Atte parka asuu "kellari"-kerrokses ja saanu elää niiden hämähäkkien kanssa tän koko ajan 8) :D Anteeksi nyt kaikki jotka tykkäätte hämiksistä, mutta me tapettiin ne kaikki :P Nyt sielä EI PITÄISI olla yhtään :D mutta mistä sitä tietää missä niiden pesä on :| Hyi se.. No joka tapauksessa.. Sain vasta nyt kuvat koneelle ja mikäs tässä sairastaessa sen hauskempaa ku tehdä postausta :D Ajattelin kylläkin mennä ihan pian nukkuun. Kurkku oli viime yönä niin kipeä, etten saanu nukuttuakaa kunnolla :( Mutta tässä teille ennen ja jälkeen kuvat :) Olkaatte hyvät!Löysin mun "tekemän" kuvan missä ratsastan Caprolla pienenä :) ikävä tuota heppaa <3

2 kommenttia:

  1. Hämähäkkejä, iiiiks! Ihan hyvä vaan että tapoitte, itseltä ei kyllä heru yhtään armoa moisille :D (siis jos uskaltaisin tappaa, mutta en uskalla edes lähestyä sellaisia).
    Todella paljon tuli muutosta varastoon, jaksaisipa itsekin siivoilla vaikka kaappeja noin :)

    VastaaPoista
  2. Ei multakaan heru armoa hämyille :P kiva ku eilen yöllä menin nukkuun, niin JUST ennen nukkumaan menoa huomasin, että mun ikkunan välissä oli kauhee hämähäkki :| kiva nukkua tietäen ettet saa sitä tapettua, mutta se saattaa jostain raosta päästä sisälle :( Kamala tilanne :D Onneks olin niin väsyny et nukahdin siitä huolimatta melkein heti ku lysähdin sänkyyn 8)

    *Lumi*

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)