maanantai 26. maaliskuuta 2012

More music

Mulla on nää pari päivää ollu nyt vähän hiljaiseloa täälä, koska meidän pikku Darin-mussukka on sairas :( Oon ollu tosi stressaantunu sen takia :( En siksi oikeen oo nyt jaksanu tänne kirjotella :( Nyt se voi vähän paremmin, mutta luultavasti se ei enää kauaa elä :'( Se on meille TODELLA rakas, koska se on ollu meillä Tuiskun kans pisimpään ja se on kaikista sosiaalisin. Se juoksee aina olohuonees ku ollaan kattoos telkkaa tai muuten vaan hengaillaan sielä. No, en nyt sen kummemmin siitä kirjota, mut voi olla et kerron siitä sit myöhemmin paremmin. Onneksi Jeesus kuulee rukoukset ja auttaa myös eläimiä, eikä pelkästään meitä ihmisiä :) Hänen kunniakseen laitanki tänne taas pari todella hyvää biisiä Pastoreilta! Kuunnelkaa nämä ja kuunnelkaa varsinkin sanat :) Yritän palailla asiaan taas huomenna!3 kommenttia:

  1. Aww :( Paljon jaksamista sinne, sekä siulle että Darinille! Toivottavasti vaan tulisi parempaan kuntoon. Onko se jo kuinka vanha ja kui vanhoiksi nuo yleensä elää?

    VastaaPoista
  2. No alkaahan se oleen jo aika vanha :( Ne saattaa elää jopa 10 vuotiaiksi jos niitä ruokkii oikein, mutta keskimääräinen elinikä on suunnilleen 7 vuotta. Darin on jo yli 5-vuotias ja sen hampaat on huonos kunnos :( Siltä on jo poistettu joku liikahammas n. 2 vuotta sitte, mut sen etuhampaat on kasvanu vinoon ja nyt ne alkaa oleen taas kipeet :( Vietäis se eläinlääkäriin, mutta ne pitää aina heti maksaa eikä oo vielä rahaa ja lisäksi se eläinlääkäri jossa Darin on ennenki ollu, on vaikean matkan pääs eikä sinne pääse busseilla. Autoa taas ei oo :( Pitää nyt miettiä et jos sen olo tosta huononee, niin viedään se varmaan piikille lähimmälle eläinlääkärille :'( pääasia ettei se joudu kärsimään! Mutta nyt se on tosiaan jo vähän paremmas kunnos. Toivottavasti se myös paranee, ettei menis huonompaan!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)