torstai 26. huhtikuuta 2012

Ensimmäinen nuortenilta


Ajattelin teitä muistuttaa, että huomenna, perjantaina 27.04.2012 on Espoonlahden helluntaiseurakunnalla ensimmäinen nuortenilta :) Siellä on luvassa musiikkia, yhdessä oloa, syömistä ja ennen kaikkea ihania ihmisiä ja Jumalan sanaa ♥ Kaikki kykeneväiset sinne siis :) Itse olen sielä vetämässä muiden seurakuntanuorten kanssa! KAIKKI ovat tervetulleita! :) Osoite on Kipparinkatu 2, Espoonlahti. Lippulaivasta on lyhyt matka kävellä ;)
Nähdään siellä ♥6 kommenttia:

 1. Voi kuulostaa kyllä tosi kivalta, harmi vaan että meillä on Espoossa samaan aikaan nuortenilta :s mutta tosi hienoa että teillä tämmönen onnistu! Saa nyt nähdä jos siellä vaikka välillä käväisis :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että :( Tuu hei oikeesti joskus käymään :) Olis kiva nähä sua! Se on tosiaan joka perjantai samaan aikaan :)

   Poista
 2. Oikein hyvää ja siunattua iltaa teille huomenna sinne rukoushuoneelle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli yllättävän paljon nuoria :) Tosi hyvä juttu!

   Poista
 3. Hei, huomasin että olit vieraillut blogissani, mukavaa! :) Hyvää nuorteniltaa teille, itse olin eilen oman seurakunnan (ortod.) ompeluseurassa. :D Nyt tutkin lisää blogiasi, se vaikuttaa kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ompeluseura, vitsit se kuulostaa tosi hauskalta :) Tulispa meidänki seurakuntaan sellanen! Olisin heti messissä :D :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)