torstai 31. toukokuuta 2012

Olipas päivä!

Heidillä oli tänään Helsingissä lääkäri, jonka vuoksi vääntäydyimme sinne. Bussimatkalla meidän edessä oli rattaissa istuva poika, jolla oli hauskaa heiluttaessa meille :) Oli niin sulonen poika! Hän heilutteli meille koko matkan iloisen hymyn kera :) Helsingissä käytiin lääkärissä ja syömässä.
Mentiin sit samaa matkaa käymään Kivenlahdessa, josta haettiin paketit jotka meille oli saapunut :) Täytyy myöntää, että bussimatka Kivenlahteen oli jokseenkin hauska :D Nimittäin keskipaikalla istui mummo, joka nousi paria pysäkkiä ennen omaa pysäkkiään, meni kuskin viereen ja alkoi pälättää kuskille kaikkea. Hauskaa tässä oli se, että mummon housut oli hieman laskeneet ja hänen takapuolensa näkyi sellaset 10-15cm :D Sinänsä ei saisi nauraa, kun mummo oli hieman hassu tapaus, mutta minkä sille voi, kun alkaa naurattamaan ihan kamalasti :D Oi voi :D Kanssa matkustajien ilmeet oli myös näkemisen arvoisia kun he huomasivat saman näyn :D Bussikuski oli tosi mukava ja höpötti mummon kanssa niitä näitä, mutta olisittepa nähneet kuskin ilmeen kun mummo tepastelee etuovesta pihalle takapuoli housuista ulos pursuten :D
Jotexin paketista tuli kattolamppu, jonka tilasin olohuoneen vanhan ja ei niin hienon tilalle :D Sain siitä sillon -50 % joten lampulle jäi muistaakseni hintaa 25-30 €. Uusi lamppu sopii erittäin hyvin olohuoneeseen ja oli onneksi myös helppo asentaa :D Ei muuta ku tepseli kattoon kiinni ja narua kuvun alle ja sitten kupu vedettiin ylös ja lamppu oli valmis :) Lamppuun sain väliaikaisesti myös jonkun vanhan hehkulampun mun huoneen jalkalampusta :)

Ja tässä uusi lamppu :)


Tässä näkyy kuviot vähän paremmin :)

Yöllä mulle kävi erittäin inhottava tapaturma :( Nimittäin pökkäsin vahingossa mun kynttilänjalkaa kädellä, ku olin kääntämässä sälekaihtimia toisinpäin :( Tottakai se putos lattialle ja kun katoin, se oli mennyt osiin.. Harmitti ihan tajuttomasti!! :( Mutta onneksi ton saa varmaan liimattua kasaan :) Ainaki todella toivon niin! Mä kun tykkään tosta niin paljon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)