perjantai 18. toukokuuta 2012

Pienet oravaiset niin ihanaiset ♥

Meidän pihassa oli yks päivä (siitä on tosin jo vähän aikaa) oravanpoikasia :) Niitä oli yhteensä 3, mutta mä taisin saada vaan 2 kuvia. Sen jälkeen tohon meidän pensasaitaan on tullu Rouva Harakka puolisonsa kanssa ja ne ei anna oravien tulla siihen lähelle :( Vaikka tykkään myös harakoista, niin olisin PALJON mielummin ottanu ne oravat tänne ku ne harakat! Murr :D No, mutta nyt sain vihdoin aikaseksi laittaa tänne kuvia, joten pidemmittä puheitta, tässä meidän uudet ystäväiset, jotka toivottavasti tulee tänne vielä uudelleenkin ♥ Ps.. Näitä kuvia sitte vähä on :D

Tui tui mikä pallero ♥


Kattokaa nyt tuota HYMYÄ!! :) Tää on vähä epäselvä, mutta ku muuten niin söpö, niin oli pakko lisätä tääki :D


Tasapainoilua :)

Naapurinpoika oli vähän sotkenut :P Mutta no hätä, mä kävin ton tosta poimimassa pois ettei vaan tuu vahinkoa ja oravat syö sitä :)


*kurkistus*
Hih 8)

Yhteiskuva ♥


4 kommenttia:

 1. aw ihania! :3 tosi kivoja kuvia!

  http://tesublog.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noi on kyllä niin söpöjä otuksia :) Tulispa ne takas meidän pihalle!! :D

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia mut ei kannata laittaa noin paljoo samasta aiheesta kun sit ei jaksa kattoo ku pari ekaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä osaa niistä karsia pois mitään :D Siksi niitä on niin paljon. Karsin pois tosi paljon kuvia ennen ku laitan niitä, ettei tos edes oo kaikkia hyvin onnistuneita kuvia 8) :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)