torstai 10. toukokuuta 2012

Tarjous

Mun piti tehdä vähän erilainen postaus tänään, mutta sitte mun mieliala laski, ku piti soitella ties monennettako kertaa terveyskeskukseen jne.. Tunnelma siis lässähti ku kohokkaat jotka otetaan liian pian uunista :D On vaikeaa olla kipujen kans, ku ei tiedä mikä vaivaa, eikä pääse oikeanlaiseen hoitoon/tutkimukseen :( No, en jaksa/halua kertoa siitä nyt sen enempää. :)
Tänään tapahtui siis seuraavaa, mentiin kauppaan ja käveltiin jätskialtaiden ohi ja huomattiin, että nehän oli tehny sellasen tarjouksen, että jäätelöt oli 1 €/kpl :D Arvatkaa oliko PAKKO ostaa, ku lempi jäätelöitä oli niin halvalla :) Tein teille kollaasin siitä, mitä mun matkaan tarttui 8) En syö kaikkea kerralla, kuten ennen olisin tehnyt :D Vaan ajattelin syödä yhden per päivä tai pitää välillä pari päivää jäätelövapaata ;D Olipa taas järkevä postaus :D
Huomenna ohjelmassa oliski (taas) lääkärillä käyntiä, takin metsästystä ja nuorteniltaa. Yritän ehtiä postaamaan huomenna, mutta ellen ehdi, niin mukavaa viikonloppua jo nyt ♥ :)


4 kommenttia:

 1. Hei arvaa mä sekosin kans ihan täysin kun näin not euron jätskitarjouksen!! :D Ainut vaan että oltiin jo autossa poistumassa kaupan parkkipaikalta joten en voinu mennä ostamaan :( Mutta ajattelin huomenna mennä ostamaan pakastimeen varastoon noita jätskejä kans ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kannattaa kyllä mennä ostamaan niitä :D Mäki käyn kaupas taas tänään, niin ajattelin et ostan taas pari, niin on tosiaan pakastimes varastos niitä :)

   Poista
 2. Magnumia <3 Toivottavasti selviäisi siun olotilasi syy, kuulostaa todella inhottavalta! :\ Jaksamista sen kanssa!

  Nyt pitää kyllä kertoa samaan syssyyn, kun kerroit siitä Darinin lohduttamisesta. Eilen kun oli paha olla ja itkin niin meidän Jomy tuli äkkiä miun luokse ja alkoi nuolla kyyneleitä miun silmistä! Selvästi huomasi kuinka se vaistosi miun olotilan, en olekaan ennemmin itkenyt vielä sen aikana :) Ihanat eläimet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ On tosiaan inhottavaa, mut kerron varmaan sit ku/jos selviää mikä mulla on, niin paremmin tääläki :)

   Voi että ♥ Ihana Jomy ♥ Se on kyllä niin ihanaa ku eläimet vaistoaa ja tulee lohduttamaan! Ne on vaan niin ihania!! ♥ Jaksamista ja voimia sullekkin ♥ :) Ja kiitos kun kerroit, oli kiva lukea sunkin kokemuksista!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)