keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Uutta huoneeseen

Nyt tulee taas tällänen "lyhyt" postaus :P Piti tehdä erilainen postaus, mut kivut alko taas, joten tällä mennään.. Eli, eilen hain Jotexin paketin Valintatalosta ja sieltä tuli parit pussilakanasetit, kalenteri ja seinäkello :) Mulla ei oo ennen ollu seinäkelloa mun huoneessa, joten tää tuli tarpeeseen :D Laitoin sen heti seinälle. Lakanatki olisin laittanu heti käyttöön, mutta ne piti ensi pestä, ku ne oli niin kovat :( Blääh.. Vaihdoin taas myös sängyn paikkaa :D Ettei pääse kyllästymään ;) Otin kuvan heti vaihdon jälkeen, mutta sen jälkeen laitoin siihen vielä verhoja seinälle ja lampun nurkkaan. En nyt jaksa ottaa kuvia ku oikeesti sattuu taas niin kovaa :( Palailen asiaan huomenna :) Aurinkoista päivän jatkoa teille :) (tosin täälä alko just satamaan) :D

Uusi, ihana ja hyvin äänekäs kello :D Norm.24,95 €, mutta sain tarjouksella -50 %, joten maksoi nyt 12,45 € :) Oon onneks jo tottunu tohon äänekkääseen raksutukseen ;)

Eli se pääsi tonne oven ylös, mistä nään sen hyvin 8) Tästä kuvasta tuliki mieleeni, että jotain tohon oveen pitäis saada! Se on niin alaston :( Paavo Pesusienen juliste? ;D Mutta mistä mä sellasen pieraasen :(

Tulppaani pussilakanasetti maksoi vaan 4,90 €

Ja lintuinen setti maksoi 9,90 € :)

Tässä sängyn uusi paikka! Paikkahan on sama, mutta käänsin sen toisinpäin ja laitoin vähän keskemmälle että sain yöpöydän viereen :) Toi tyhjä seinä ei oo enää tyhjä, ku siinä on ne paljettiverhot edessä :D Otan kuvia tässä lähipäivinä, kunhan saan verhot kunnolla kiinni (tällä hetkellä ne on vaan hätäsesti viskottu jotenki siihen)

Entisen sängyn paikan voi käydä katsomassa täältä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)