torstai 21. kesäkuuta 2012

Helsingistä mukaan tarttui

Eilinen päivä menikin siinä, että mentiin hakeen loput tavarat kirppikseltä pois ja sen jälkeen lähdettiin Helsinkiin. Kauheasti tavaraa ei ollu jääny :)
Helsingissä käytiin syömässä ja kierreltiin vähän kauppoja. Jotenki sitä onnistu hussaamaan ihan sairaasti rahaa, vaikken paljo mitään edes ostanu :D Mut ku piti vielä ladata bussikorttiin rahaa ja syödä yms, niin onhan siinä rahanreikää ;) Erittäin suuri ja iloinen yllätys oli, että saatiin ostaa Pikeltä Pastoreiden cd, kun ei konffaan päästä sitä hakemaan. Pike oli oikein mukava ja jutteli hetken niitä näitä meidän kanssa :) Haluttiin tukea Pastoreita sen verran, että ostettiin molemmat omat cd:t, vaikka oltais me yhdelläki pärjätty :) arvostelua ehkä tossa pikapuoliin teenkin tänne :) Tänään onkin sitte tällänen kunnon laiskottelupäivä :D Äsken käytiin kaupassa, mutta muuten päätin, etten tee tänään mitään ihmeellistä :) Oon ollu taas menos monta päivää, niin alkaa vähä jo väsyttää.. Mutta tässä ostoksista kuvia :)

Ihana risti-käsikoru GT:stä 7,95 €

Uudet (pinkit) kuulokkeet Tarjoustalosta 2,99 €

Koruntekovälineitä Tiimarista.. Aion vähä tuunailla mun vanhoja, liian pieniä käsikoruja ;D

Tän ostin toissapäivänä, mutten tainnu muistaa ottaa siitä kuvaa.. Piti kokeilla ostaa tällänen halppisversio hopeisesta käsikorusta, jollasen haluaisin. Haluaisin sellasen, mihin saa lisäillä sellasia roikkuvia paloja. Pitää eka kokeilla jaksanko sellasta, missä on roikkuvia osia :D Glitter 2,45 €

Pastoreiden Pastorit on tules -cd. Voin kertoa, että tää on cd, joka jokaisella pitäis olla! ;) Niitä siis ostamaan! Hinta 16,50 € mut tästä maksaa mielellään sen verran :) 

2 kommenttia:

  1. Hohoo, oon justii ostanut lisää koruntekovärkkejä Tiimarista viimeksi tänää :D Ostin juuri hiljan pihdit ja korupiikkejä ettei tarvi aina tehdä pelkkiä kuminauhatyyppisiä rannekoruja vaan saa nättejä ketjukorujakin :3 Jos asuttaisiin lähempänä ni kutsuisin sut meille pitään jotain koruntekoiltaa! x) Pistä toki sit näytille miten oot tuunaillut! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit! Olis kyllä tosi siistiä jos voitais pitää koruntekoiltoja!! Harmi ku on niin kauhean pitkä välimatka :( Höhlä! Mut joo, kyllä mä tänne laitan mun tekeleitä, vaikken tiedä tuleeko niistä mitää järkevää ;D Olis kiva nähdä sunki tekosia joskus :) ne on varmaan hienoja!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)