keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pompom :D

Aurinko paistaa, mutta mulla on kilpis vajis masis :D Keksin nimityksen eilen :P Ja sehän tulee tästä: kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi masentaa. Blääh. Myös se vähän masentaa, että meidän oli tarkotus mennä juhannuksena konffaan, eli Keuruulle sellaseen uskovaisten tapahtumaan. Mua ei muuten sinne kiinnosta mennä, mut Pastoreilla on sielä levynjulkkari-keikka ja olisin niin kovasti halunnu mennä kattoon sitä ja ostaa sieltä Pastoreiden uuden cd:n. No, rahapulan takia ei sinne päästäkkään :( Eli juhannuksesta tulee normi TYLSÄ viikonloppu, ilman mitään tekemistä tai ketään kaveria jonka kanssa olla :( Mutta jätän sen asian omaan lokeroonsa :D Tänään olis tarkotus mennä hakeen loput kamat kirppikseltä ja saada rahat, mitkä sieltä on tullu :D Sitten mennäänki Helsinkiin :) Ihan kiva päivä tiedossa siis. Mutta laitan tähän vielä kuvia mun ostoksista, mitä täs parin päivän aikana oon ostellu :) Huomenna sitte varmaan tuleeki kuvia jos tänään löydän jotain kivaa niillä kirpparirahoilla :)

Ensin kirpparilta ostetut

Heidin vauvelille mekko 3,50 €

Heidin vauvelille 0,90 €

Mikä lie 1 € :D Tää on niin ihana! Apinan kohdalla on vinkuva pallo, leijonan harja on rapisevaa ja kirahvi rapisee.. Jos vauva ei tykkää niin minä otan tän :D

Toinen puoli ei oo aivan yhtä hieno :P

Käsikoru 2,50 € :)

Sitten H&M:n ostokset jotka tuli postista

Super hienot kengät puoleen hintaan 7,45 €

Tässä vielä hienot yksityiskohdat lähempää :)

Iso huivi 7,95 €

Iso meikkilaukku puoleen hintaan 2,45 €


Sitte sain postista kirjan, ku osallistuin siihen, et keräsin Serlan merkkejä ja sain kirjan ilmaseksi :D Tämän kirjan sitte valitsin, ku Mauri Kunnaksen kirjaa ei yhtäkkiä ollukkaa enää valikoimissa :( Mut tää on hyvä myös :)

Kesäkuu :D Kirja on sisältä hyvin hauska, koska siinä on monenmoista kuvaa 8) Sopii hyvin lapsille ja lapsenmielisille, eli mulle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)