tiistai 10. heinäkuuta 2012

Pastoreiden levynjulkkarit

Tää postaus tulee vähän viiveellä, mutta pääasia että tulee ;) Eli lauantaina oli Pastoreiden levynjulkkarit Hakaniemen Saalemin parkkihallissa. Kunnon UG-bileet siis ;D Sielä oli myös Ala-asteen kingit, Immanuel, T-Ryhmä ja tietenki Pastorit. Mä ihmettelen yhtä asiaa.. Miten Pastorit voi vetää joka kerta vaan paremmin ja paremmin :D No, hyvä niin :) Yks huono juttu sielä keikalla vaan oli. Lava oli samalla tasolla ku katsojat, joten lavalle ei meinannu välillä nähdä. Onneks pääsin koko ajan lähemmäs ja lähemmäs ku ihmisiä lähti pois mun edestä :D Hirveesti hyviä kuvia en saanu, mutta joitakin mistä nyt suunnilleen näkee jotain. Mä oli keikan jälkeen NIIN naatti, että en edes meinannu jaksaa kävellä :( Muu yleisö lopussa pomppi, mutta ei mitään mahiksia et olisin jaksanu tehdä niin! Kuitenki edelleen toi kökkö sairaus painaa alas :( Mut pääasia et jaksoin kuitenki kattoo keikan loppuun :) Mutta laitan tähän niitä kuvia mitä sain otettua ja bändien musiikkivideoita. Kuvia ei sitte oo ku Pastoreista, koska olin alku keikat tosi takana istumassa et jaksoin kattoo Pastorit seisten.

Ihana Heidi-mamma ♥
Ihana pikku perhe ♥ Allu, Heidi ja masussa tuleva tädin pikku mussu 8)2 kommenttia:

 1. 8D Ihan hullun hyviä kuvia!
  -Heidi ihan hehkuu! Raskaus on tehnyt hänelle hyvää :D. Se on niin väärin ettei Heidi saanut äitienpäivänä ruusua seurakunnassa :<.
  -Ne bileet näytti ihan sairaan siisteiltä. Kaikki savukoneet ja valot ja ympäristö.. Hullun siistiä :).
  -Sitte vielä se Allun ilme lopussa 8 D. Vähän kuin joku nallekarhu. Heidi ei varmaan pane pahakseen kun on tommonen komea köriläs miehenä.

  Veikkaan että sulla on jo aika kova hinku nähdä se Heidin ja Allun pikkuinen kun se syntyy^^.
  -Atte-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Sitähän sanotaan, että nainen on kauneimmillaan raskaana ollessaan ♥ No älä, sitä mäki mietin :D

   Oli kyllä siistit bileet :) Oli niin hienoa kuulla kaikki ne biisit, joita oon miljoona kertaa kuunnellut cd:ltä (ja opetellut sanatkin), livenä :) Varsinkin se Bring it on, se oli super hyvä livenä ja Pastorit veti sen vielä kahdesti ♥ Jeee :) "Hihhulit donkkaa tykimmin AINA" ;)

   Haha :D Heidi sano et Allu näyttää siinä Fever-hiireltä, en tosin tiedä miten se kirjotetaan ;D

   Todellakin on hirveä hinku nähdä pikkunen jo ♥ Mutta mielelläni odotan että hän on valmis syntymään ;) En kuitenkaan halua että hän liian aikaisin syntyy! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)