tiistai 24. heinäkuuta 2012

Söpöä, hassua ja siltä väliltä

Mun olo on viime päivinä ollu aika huono, ku on tullu lisää "kipukohtia" ja kivut on pahentuneet, joten keskittymiskykyki on aika huono. En siis oikeen pysty kirjottaan mitään kunnon postausta. Ajattelin et laitan taas jotain kuvia FB:sta :) Yritän jaksaa huomenna postata jotain, mut jos postausta ei tuu, niin postaan sit ku on parempi olo :) Voikaa te hyvin ja nauttikaa kesästä, vaikka se vähän sateinen onki ollu :)

Kaunis hattu ♥


Melkonen lattia ;D


Positiivinen leijona ♥


Suom. Rukoilija on avoin yhteys Taivaaseen. Ei tarvita kortteja, ei ole heikkoa patteri-ongelmaa, ei erroria, ei latauksia, aina hyvä signaali ja kaikki viestit lähtevät. Tee rukoilusta tapa.

Odottaa naapurin kissaa? :)


Jokainen tarvii unilelun ;)

Ninja sammakko ♥

"Kukkuu!" :D


Tää on IHAN JUST ku mun sisko Heidi :D Heidi ei osaa välillä juoda ja juoma on milloin missäkin, yleensä kuitenkin Heidin päällä ;D

Reikä-koira ♥

Suom. Naisten muoti 20 vuotta sitten ja naisten muoti nyt :D 
(tällästä se muuten melkeen on)

Kurkistus ;)

:)

*pusu*

Ryhmähali ♥

Kaverin kans on näköjään kiva nukkua :)

Suom. Hänen SAUVANSA johtaa meitä. Hänen LEIPÄNSÄ ruokkii meidät. Hänen RAKKAUTENSA pelastaa meidät. Hänen VERENSÄ pesee meidät. Hänen SANANSA suojelee meitä.

Peilikuva ♥

MUN pylly :DDD

"Kuka siellä?" ♥

Heei, minä ja Paavo Pesusieni ei olla ainoita jotka rakastaa saippuakuplia ;D

Suom. Älä ole peloissasi, Jumala on sinun kanssasi!


Suom. Kun me rukoilemme, JUMALA kuulee enemmän kuin sanomme, vastaa enemmän kuin pyydämme, antaa enemmän kuin kuvittelemme.. Omalla ajallaan ja omalla tavallaan!

Hädässä ystävä tunnetaan :D

Suom. Tämän hamsterin mielestä se on hyvä idea!

:O ♥ :D

Äidin hali ♥


Smile :D

Suom. Veljellinen rakkaus ♥

Haha, superkoira ;)

2 kommenttia:

  1. Hei mäkin tykkään saippuakuplista, omistan jopa kolme saippuakupla... öh, miksi niitä sanotaan :D Niitä perusputkiloita joista niitä puhalletaan x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee :) Mä en omista vielä yhtää :( Aina ku oon nähny niitä, mulla ei oo ollu rahaa ostaa ja sillon ku olis, niin niitä ei näy missää :(

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)