keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Lahjakas Hannele-täti

No niin, sainpas VIHDOIN aikaseksi postata aiheesta, josta mun on pitäny postata sellasen 3kk :D Eli mun ihanan Hannele-tädin 50-vuotis synttäreistä. Ne oli siis joulukuun lopussa Seinäjoella tädin ja hänen miehensä luona. Oltiin todella iloisia että päästiin sinne, koska satuttiin olemaan sillon vielä vanhempien luona joulua viettämässä. 

Täytyy myöntää, että mua jännitti mennä sinne, koska paniikit oli sillon taas ajankohtaisia (no on ne vieläkin) ja sosiaalisten tilanteiden pelon vuoksi pelkään kaikkia sosiaalisia tilanteita. No, kun mentiin sinne, mua jännitti kamalasti ja tuntu ettei tuu sanoja suusta ja aloin tärisemään. Kun sitten olin hetken siellä ollut, niin tajusin, että eihän mulla mitään pelättävää tai jännitettävää ole, koska mulla on vaan niin ihana suku ♥ 

No, puheet ja laulut oli ihania ja koskettavia ja aloin herkistymään. En tajua mikä juttu seki on, ettei voi itkeä jos herkistyy :D Ihan tyhmää. Jotenki nolottaa jos alkaa itkettämään, vaikka toisten itkiessä siinä ei oo yhtään mitään noloa. No, sain kuin sainkin itkua pidettyä, kunnes sitten Hannele alkoi puhumaan, niin ne kyyneleet vaan tuli väkisin silmistä. 

Meidän Hannele-täti on joutunut kokemaan paljon. Enemmän kuin olisi koskaan hänen halunnut kokevan. Kuitenkin hän on niin ihana ihminen. Sanoinkuvailematton lämmin, hyväsydäminen, kaunis, herttainen ja vaan niin ihana! (Niin on kyllä koko sukuni aina Saara-mummista serkkuihin ♥) Lisäksi Hannele on ihan älyttömän lahjakas taiteilija. En vaan ymmärrä miten joku voi maalata niin kauniita tauluja! 

Ennen en ymmärtänyt taidetta. Mentiin Joskus Heidin kanssa Sara Hildenin taidemuseoon Tampereella ja hyvä ettei pissa tullu housuun ku meitä nauratti kamalasti ja yritettiin olla nauramatta :D No okei, oltiin kyllä myös hyvin väsyneitä ja sillonhan kaikki on paljon hauskempaa.. No mutta kumminkin. Kun sitten illan mittaan (ollaan nyt siis takaisin synttäreillä) mentiin katsomaan kellarihuoneeseen Hannelen töitä, en vaan meinannut saada sanaa suustani. Mikään taide ei oo ikinä kolahtanut muhun niinkuin Hannelen työt. Katsoin tauluja toisen perään hiljaa yrittäen taas olla itkemättä. Jotenkin vaan ne työt koskettivat mua niin, että alkoi itkettämään. Erityisesti yksi taulu jäi mieleen kummittelemaan.. Siitä sitten enemmän myöhemmin :)

No, voisin kertoa tauluista vaikka kuinka tarkasti, mutta ette te osaisi kuvitella niitä kuitenkaan ;) Joten, itse taiteilijan ♥ luvalla, julkaisen suurimmasta osasta niistä kuvia :) Ihan kaikista kuvia ei ole, koska mulla oli pikkukamera mukana ja osa kuvista oli sen verran huonoja, ettei niistä saa selvää :/ Järkkärillä olis tullu huomattavasti parempia kuvia, mutta en jaksanut rehata jouluksi järkkäriä, kun muutenkin pikku auto (=isän auto) oli täynnä meidän tavaroita ja Nellin rattaatkin ängettiin mukaan :D Siispä pikkukamera oli parempi ja helpompi vaihtoehto :) Mutta sanoista kuviin..

Hannelen töitä voit myös käydä katsomassa TÄÄLTÄ

"Mestarin askelissa"


"Ei siruja heitetä pois"

"Kahdesti särkynyt"
"Särkynyt saviruukku"

Tykkäsin kaikista maalauksista, mutta erityisesti tämä jäi mieleen pyörimään. Kipuiluni (=kun olo/mieli on huono ja allapäin) aikana, olen monesti miettinyt, ettei musta oo mihinkään, koska oon niin rikkinäinen ja särjetty. Mua on satutettu ja hyljätty. Jumala on useaan otteeseen, monen eri ihmisen kautta, muistuttanut mua, että vaikka mä oon kuin särkynyt saviruukku, mä oon arvokas ja mullekkin on oma paikkani täällä. Jumala on sallinu kaiken mun parhaaksi. Siispä, kun näin tämän taulun, mua alkoi itkettää. Jotenki tää taulu puhu kaiken sen ja muistutti siitä, mitä Jumala on mulle sanonut. Niin ja tässä oli vielä niin ihanat väritkin! JOS mulla olis rahaa, mä ostaisin tämän taulun, mutta tällä budjetilla tyydyn katselemaan tätä kuvaa :) Onneksi sain kuitenkin kuvan taulusta!

"Hetki kerrallaan"


"Suurissa saappaissa" ja "Rukouksen siivin"

"Valo pieni mulla on"

"Ruusutanssi" ja "Siipeni särkyneet"

Tässä on Hannele nuorempana :)


"Mestarin askelissa"

"Maailmanvalloittajat"

"Korkeimman suojassa"

"Särkyneiden majatalo"

"Suurin niistä on rakkaus"

"Kaikissa laaksoissa virtaa joki"

"Muistojen kukka - tsubaki"

"Vaikka nousisin aamuruskon siivin" ja "sielläkin sinä minua ohjaat"

"Ikebana"


"Getsemanessa"


"Kysytkö palvelushintaa"

"Haltuus annan sydämein"

"Korottaa kortta arasti hiljaa"

"Taivas tarkkaa"

"Askeleet unohdetut"

"Sinulle valmistettu"

"Anova saa"


"Laulun aika"

"Elämän vesillä"

"Aarre saviastiassa"

"Lahjaksi saadut"

"Annan teille tulevaisuuden ja toivon"


"Sydämeni kiitos"

"Hän on minut juuri löytänyt"

"Sadonkorjuun aika"

"Toivo"


Meidän suvun ihanat miehet ♥ Vasemmalta alkaen Sami-setä, Voitto (ihanan Päivi-tädin mies), Ossi (ihanan Hannele-tädin mies), mun isä ja mun serkku Jyri ♥

Minä ja itse synttärisankari ja taiteilja Hannele ♥ 
Mun laiska ratkaisu oli rajata kuva, kun en jaksanut ruveta kysymään erikseen kaikilta saako kuvan julkaista :D


6 kommenttia:

 1. Kiitos rohkaisusta. Kiva kun olitte ja jaksoit kuvata. Näyttely on nyt menossa osatapahtumaksi Seinäkuun yöhön toukokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne ihanista juhlista ♥ Oli kiva että saatiin tulla mukaan juhlimaan :)

   Voi kun mahtavaa! Toivottavasti mahdollisimman moni näkee noi ihanat teokset! :) Ootte rakkaita ♥

   Poista
 2. Kyllä määkin ostaisin noita tauluja. Todella hienoja!

  -Atte-

  VastaaPoista
 3. Upeita tauluja! :)

  http://strongerthanyesterday21.blogspot.fi/ Käy vilkasee uusin kirjotus: "and it changet my life" Siinä on mun todistus ja vähän muutakin, jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä niin siistejä :)

   Kiitos linkistä! :) Käyn kattoos sitte ku on vähän paremmin aikaa!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)