lauantai 1. kesäkuuta 2013

One day my prince cameAnteeksi kamalasti, ettei musta oo taas kuulunut täällä piiiiitkään aikaan! Aika vaan jotenkin menee niin nopeasti :P No, joka tapauksessa.. Mulla on teille suuria uutisia :) Nimittäin oon löytänyt vihdoin ja viimein sen prinssin josta oon aina unelmoinut ;) Osa teistä saattaa muistaa, kun Atte asui meillä alivuokralaisena meidän edellisessä asunnossa. Noh, silloin kun Atte asui meillä, hän ihastui muhun. En ollut silloin kiinnostunut hänestä. Hän muutti sitten pois ja ollaan pysytty ystävinä. Viime aikoina ollaan lähennytty paljon ja meistä tuli todella hyviä ystäviä. Jumala on kasvattanut meitä molempia niin hengellisesti kuin ihmisenäkin. Huomasin, että Atte oli muuttunut juuri sellaiseksi, millaisen miehen haluaisin. Aloin huomaamaan, miten hyvä mulla oli olla Aten seurassa. Ajattelin että joopa joo, nytkö mä sitten ihastun Atteen kun Atte ei enää oo kiinnostunut musta. Noh, siitä kun meni jonkin aikaa, niin huomasin, että mun tunteet sen kuin kasvaa vaan koko ajan. Mun oli pakko kertoa asiasta Atelle. Mutta Attepa ei ollutkaan unohtanut mua, vaan sanoi että on ollut rakastunut muhun siitä asti, kun asui meillä :) Niinpä alettiin seurustelemaan! Ollaan seurusteltu pian 2 viikkoa ja mun tunteet on vaan syventyny tänä aikana :)


Atte kohtelee mua hyvin. Hän sanoo mua prinsessaksi. Hän kehuu mua koko ajan. En ymmärrä miten se on mahdollista, mutta hänen mielestään mä olen kaunis :) Te, jotka ootte lukeneet mun blogia pidempään, tiedätte, että mun edelliset seurustelusuhteet on ollu huonoja ja mua on kohdeltu huonosti. Mua on painettu alas, vähätelty, käytetty sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa ja oltu mustasukkaisia. No, Atte on täysin päinvastainen. Hänen seurassaan mulla on hyvä olla. Saan olla oma itseni ja hän rakastaa mua siitä huolimatta :) Juuri tälläisenä kuin olen. Mulla on turvallinen olo hänen kanssaan. En oo koskaan ennen saanut tälläistä rakkautta keneltäkään mieheltä ja se tuntuu niin hyvältä :) En voi kuin kiittää Jumalaa että hän valitsi mulle näin ihanan prinssin ♥


Kun me ollaan yhdessä, meillä on aina hauskaa. Nauretaan melkein koko ajan :D Jos nauru oikeasti kasvattais ikää, niin me ei varmaan kuoltais ikinä ;) Ja on niin ihanaa, kun voin vihdoin sanoa, että mä oon onnellinen! ♥ Voi miten oonkaan odottanut sitä, että voisin sanoa niin! En olis ikinä ite löytänyt niin hyvää miestä, mutta onneksi jätin asian Jumalalle ja Hän toi Aten elämääni. Voi miten mahtava Jumala meillä onkaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥ Se piristää mieltäni :)
Yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joten jos haluat lukea vastaukseni, muistathan painaa "tilaa sähköpostitse"-painiketta kommenttiboksin alta! :)